Неготино

Температура: 15°
Влажност: 64%
Атм. притисок: 33220.49 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

14.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
10°  |  26°
претежно сончево

утре

15.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  27°
умерено облачно

недела

16.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  24°
облачно

понеделник

17.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  21°
облачно

вторник

18.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

среда

19.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  21°
локални врнежи

четврток

20.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  20°
локални врнежи

петок

21.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  22°
умерено облачно

сабота

22.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  22°
умерено облачно

недела

23.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  22°
умерено облачно