Неготино

Температура: 15°
Влажност: 64%
Атм. притисок: 33220.49 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

19.04
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
10°  |  26°
претежно сончево

утре

20.04
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  27°
умерено облачно

недела

21.04
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  24°
облачно

понеделник

22.04
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  21°
облачно

вторник

23.04
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  20°
претежно облачно

среда

24.04
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  21°
локални врнежи

четврток

25.04
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  20°
локални врнежи

петок

26.04
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  22°
умерено облачно

сабота

27.04
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  22°
умерено облачно

недела

28.04
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  22°
умерено облачно