Неготино

Температура:
Влажност: 85%
Атм. притисок: 32881.85 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 24.03.2018 07:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

24.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
претежно облачно

утре

25.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
умерено облачно

среда

28.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  17°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  18°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  20°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

01.04
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
10°  |  22°
умерено облачно

понеделник

02.04
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  23°
умерено облачно