Неготино

Температура: 15°
Влажност: 60%
Атм. притисок: 32712.53 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 18.03.2018 04:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

18.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
10°  |  18°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  16°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  17°
умерено облачно

среда

21.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  15°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
снег

сабота

24.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  10°
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  14°
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  15°
повремени врнежи