Неготино

Температура:
Влажност: 55%
Атм. притисок: 33491.40 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 23.01.2018 12:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

23.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

утре

24.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-3°  | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-4°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-5°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
сончево

вторник

30.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  |  10°
претежно сончево

среда

31.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  |  10°
умерено облачно

четврток

01.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  10°
претежно облачно