Неготино

Температура:
Влажност: 91%
Атм. притисок: 32847.98 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 21.01.2018 21:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

21.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
повремени врнежи

утре

22.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  | 
повремени врнежи

вторник

23.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-5°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-5°  | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-5°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-5°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

вторник

30.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  |  10°
претежно сончево