Неготино

Температура:
Влажност: 91%
Атм. притисок: 33525.26 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 21.11.2017 07:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

21.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  10°
претежно сончево

утре

22.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  |  11°
претежно сончево

четврток

23.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  |  12°
сончево

петок

24.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  12°
претежно сончево

сабота

25.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  12°
умерено облачно

недела

26.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
претежно облачно

понеделник

27.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  12°
локални врнежи

вторник

28.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  12°
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
претежно облачно