Неготино

Температура: 18°
Влажност: 76%
Атм. притисок: 33423.67 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 26.09.2017 14:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

26.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  18°
повремени врнежи

утре

27.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  22°
локални врнежи

четврток

28.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
13°  |  18°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  18°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  20°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  21°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  21°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  18°
повремени врнежи

среда

04.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
10°  |  21°
локални врнежи и грмежи

четврток

05.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  22°
локални врнежи и грмежи