Неготино

Температура: -3°
Влажност: 95%
Атм. притисок: 33288.21 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 19.01.2018 04:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

19.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-3°  | 
претежно сончево

утре

20.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  10°
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  | 
локални врнежи

вторник

23.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
претежно сончево

петок

26.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
умерено облачно