Неготино

Температура:
Влажност: 81%
Атм. притисок: 33355.94 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 16.01.2018 12:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

16.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
умерено облачно

утре

17.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  12°
повремени врнежи

четврток

18.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
локални врнежи

петок

19.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  |  12°
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  11°
повремени врнежи

недела

21.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  | 
претежно облачно

вторник

23.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-3°  | 
претежно сончево

четврток

25.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-3°  | 
претежно сончево