Неготино

Температура:
Влажност: 87%
Атм. притисок: 32915.71 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 17.01.2018 11:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

17.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  10°
повремени врнежи

утре

18.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  | 
повремени врнежи

петок

19.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-3°  |  11°
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  11°
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-3°  | 
умерено облачно