Неготино

Температура:
Влажност: 85%
Атм. притисок: 32814.12 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 17.01.2018 13:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

17.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  10°
локални врнежи

утре

18.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  | 
повремени врнежи

петок

19.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-3°  |  11°
претежно сончево

сабота

20.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  11°
локални врнежи

недела

21.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

22.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-3°  | 
умерено облачно