Неготино

Температура: 18°
Влажност: 50%
Атм. притисок: 32780.26 hPa
Ветар: 35.40 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 17.03.2018 17:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

17.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  18°
облачно

утре

18.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  19°
повремени врнежи

понеделник

19.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  17°
умерено облачно

среда

21.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
снег

петок

23.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  10°
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  15°
повремени врнежи