Неготино

Температура: 24°
Влажност: 30%
Атм. притисок: 33423.67 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 24.09.2017 14:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

24.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  27°
претежно облачно

утре

25.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  23°
локални врнежи

вторник

26.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
10°  |  25°
умерено облачно

среда

27.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  24°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  20°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  19°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  21°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  21°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  23°
умерено облачно

вторник

03.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  23°
умерено облачно