Неготино

Температура: 21°
Влажност: 35%
Атм. притисок: 33559.12 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 23.09.2017 12:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

23.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
10°  |  25°
умерено облачно

утре

24.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  25°
претежно облачно

понеделник

25.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  21°
облачно

вторник

26.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  24°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  25°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  21°
повремени врнежи

петок

29.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
10°  |  19°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  22°
умерено облачно

недела

01.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  23°
умерено облачно

понеделник

02.10
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  25°
умерено облачно