Неготино

Температура: 16°
Влажност: 53%
Атм. притисок: 33389.81 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 21.09.2017 23:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

21.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
10°  |  25°
повремени врнежи

утре

22.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  22°
умерено облачно

сабота

23.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  24°
умерено облачно

недела

24.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  25°
умерено облачно

понеделник

25.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  25°
претежно облачно

вторник

26.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  27°
претежно облачно

среда

27.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  26°
умерено облачно

четврток

28.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  23°
умерено облачно

петок

29.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  21°
претежно облачно

сабота

30.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
10°  |  22°
претежно облачно