Неготино

Температура: -2°
Влажност: 97%
Атм. притисок: 33118.89 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 26.02.2018 00:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

26.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  | 
снег

утре

27.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-8°  | 
умерено облачно

среда

28.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-10°  |  -1°
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-13°  | 
умерено облачно

петок

02.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
облачно

сабота

03.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  10°
претежно облачно

понеделник

05.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  12°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  16°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  16°
претежно облачно