Неготино

Температура: -2°
Влажност: 100%
Атм. притисок: 33118.89 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 26.02.2018 02:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

26.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
снег

утре

27.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-7°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-13°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
локални врнежи

сабота

03.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  14°
повремени врнежи

понеделник

05.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  15°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  18°
претежно облачно