Неготино

Температура: 16°
Влажност: 60%
Атм. притисок: 33423.67 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 23.08.2017 09:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

23.08
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
10°  |  29°
сончево

утре

24.08
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  31°
сончево

петок

25.08
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  33°
сончево

сабота

26.08
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
15°  |  34°
сончево

недела

27.08
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
15°  |  35°
сончево

понеделник

28.08
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
16°  |  34°
сончево

вторник

29.08
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
17°  |  35°
претежно сончево

среда

30.08
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
18°  |  34°
претежно сончево

четврток

31.08
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
17°  |  34°
сончево

петок

01.09
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
17°  |  33°
сончево