Неготино

Температура: 11°
Влажност: 87%
Атм. притисок: 32915.71 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 19.03.2018 00:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

19.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  15°
повремени врнежи

утре

20.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  17°
локални врнежи

среда

21.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
локални врнежи

четврток

22.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
умерено облачно

недела

25.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  10°
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
претежно облачно

вторник

27.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  15°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  15°
претежно облачно