Неготино

Температура: 19°
Влажност: 61%
Атм. притисок: 33491.40 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

29.05
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  25°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
12°  |  28°
претежно сончево

среда

31.05
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
11°  |  31°
претежно сончево

четврток

01.06
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
14°  |  31°
претежно сончево

петок

02.06
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
17°  |  31°
локални врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
17°  |  25°
локални врнежи и грмежи

недела

04.06
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
17°  |  27°
локални врнежи и грмежи

понеделник

05.06
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
16°  |  27°
умерено облачно

вторник

06.06
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
16°  |  27°
умерено облачно

среда

07.06
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
16°  |  28°
умерено облачно