Неготино

Температура:
Влажност: 100%
Атм. притисок: 33254.35 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 22.03.2018 10:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

22.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 

утре

23.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 

сабота

24.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
локални врнежи

вторник

27.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  15°
претежно облачно

среда

28.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  16°
умерено облачно

четврток

29.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  20°
умерено облачно

петок

30.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  21°
умерено облачно

сабота

31.03
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  21°
умерено облачно