Неготино

Температура:
Влажност: 92%
Атм. притисок: 33559.12 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 25.11.2017 04:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

25.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  12°
претежно облачно

утре

26.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
повремени врнежи

понеделник

27.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

28.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
умерено облачно

среда

29.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-5°  | 
умерено облачно

четврток

30.11
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  12°
повремени врнежи

петок

01.12
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
повремени врнежи

сабота

02.12
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  13°
претежно облачно

недела

03.12
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  10°
умерено облачно

понеделник

04.12
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  11°
повремени врнежи