Неготино

Температура:
Влажност: 86%
Атм. притисок: 33389.81 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Неготино е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготино

денес

19.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
локални врнежи

утре

20.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
локални врнежи

среда

21.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
повремени врнежи

четврток

22.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  10°
повремени врнежи

петок

23.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  12°
облачно

сабота

24.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 |  10°
локални врнежи

недела

25.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

26.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-2°  | 
претежно облачно

вторник

27.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
 | 
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Неготино - Временска прогноза за Неготинотемпература:
-1°  | 
претежно облачно