Охрид

Температура:
Влажност: 58%
Атм. притисок: 30443.65 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Охрид е последно обновена на 18.03.2018 20:00Времето во Охрид - Временска прогноза за Охрид

денес

18.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  14°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  10°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
претежно облачно

сабота

24.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

26.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  10°
локални врнежи