Охрид

Температура: 15°
Влажност: 60%
Атм. притисок: 30782.29 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Охрид е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Охрид - Временска прогноза за Охрид

денес

31.05
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
10°  |  20°
умерено облачно

утре

01.06
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

недела

02.06
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
11°  |  20°
облачно

понеделник

03.06
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
10°  |  16°
претежно облачно

вторник

04.06
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
10°  |  17°
претежно облачно

среда

05.06
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
10°  |  17°
повремени врнежи

четврток

06.06
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
10°  |  16°
локални врнежи

петок

07.06
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
10°  |  16°
умерено облачно

сабота

08.06
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  16°
умерено облачно

недела

09.06
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  17°
умерено облачно