Охрид

Температура: 15°
Влажност: 60%
Атм. притисок: 30782.29 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Охрид е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Охрид - Временска прогноза за Охрид

денес

26.09
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
10°  |  20°
умерено облачно

утре

27.09
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
10°  |  21°
умерено облачно

недела

28.09
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
11°  |  20°
облачно

понеделник

29.09
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
10°  |  16°
претежно облачно

вторник

30.09
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
10°  |  17°
претежно облачно

среда

01.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
10°  |  17°
повремени врнежи

четврток

02.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
10°  |  16°
локални врнежи

петок

03.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
10°  |  16°
умерено облачно

сабота

04.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  16°
умерено облачно

недела

05.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  17°
умерено облачно