Охрид

Температура:
Влажност: 59%
Атм. притисок: 30883.88 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Охрид е последно обновена на 23.01.2018 12:00Времето во Охрид - Временска прогноза за Охрид

денес

23.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
-3°  | 
претежно облачно

утре

24.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
-2°  | 
сончево

четврток

25.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
-2°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
-1°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
умерено облачно

вторник

30.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
претежно облачно

четврток

01.02
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
претежно облачно