Охрид

Температура: -3°
Влажност: 90%
Атм. притисок: 30443.65 hPa
Ветар: 28.97 км/час

Временската прогноза за Охрид е последно обновена на 26.02.2018 00:00Времето во Охрид - Временска прогноза за Охрид

денес

26.02
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
-2°  | 
снег

утре

27.02
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

среда

28.02
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
-6°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
-6°  | 
претежно облачно

петок

02.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 

сабота

03.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
локални врнежи

недела

04.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

05.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  10°
повремени врнежи

вторник

06.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  11°
повремени врнежи

среда

07.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  11°
претежно облачно