Охрид

Температура: -1°
Влажност: 69%
Атм. притисок: 31087.06 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Охрид е последно обновена на 24.01.2018 00:00Времето во Охрид - Временска прогноза за Охрид

денес

24.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
-3°  | 
сончево

утре

25.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
-2°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
-1°  | 
сончево

сабота

27.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
претежно сончево

вторник

30.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
претежно облачно

четврток

01.02
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
повремени врнежи

петок

02.02
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
повремени врнежи