Охрид

Температура: 15°
Влажност: 69%
Атм. притисок: 30782.29 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Охрид е последно обновена на 28.07.2017 08:00Времето во Охрид - Временска прогноза за Охрид

денес

28.07
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
13°  |  27°
претежно сончево

утре

29.07
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
12°  |  30°
сончево

недела

30.07
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
15°  |  31°
претежно сончево

понеделник

31.07
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
16°  |  30°
локални врнежи и грмежи

вторник

01.08
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
16°  |  31°
сончево

среда

02.08
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
16°  |  31°
сончево

четврток

03.08
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
16°  |  31°
сончево

петок

04.08
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
16°  |  30°
претежно сончево

сабота

05.08
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
17°  |  30°
претежно сончево

недела

06.08
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
17°  |  30°
локални врнежи и грмежи