Охрид

Температура: 12°
Влажност: 65%
Атм. притисок: 30308.19 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Охрид е последно обновена на 18.03.2018 04:00Времето во Охрид - Временска прогноза за Охрид

денес

18.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  14°
повремени врнежи

утре

19.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  10°
повремени врнежи

вторник

20.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
повремени врнежи

среда

21.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  10°
повремени врнежи

четврток

22.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 

петок

23.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

24.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
претежно облачно

недела

25.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
повремени врнежи

понеделник

26.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

27.03
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 | 
повремени врнежи