Охрид

Температура: 10°
Влажност: 91%
Атм. притисок: 30951.60 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Охрид е последно обновена на 22.10.2017 04:00Времето во Охрид - Временска прогноза за Охрид

денес

22.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  19°
претежно облачно

утре

23.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  14°
повремени врнежи

вторник

24.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  10°
локални врнежи

среда

25.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  12°
претежно облачно

четврток

26.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

27.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  16°
претежно сончево

сабота

28.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  17°
умерено облачно

недела

29.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  16°
умерено облачно

понеделник

30.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  15°
умерено облачно

вторник

31.10
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
 |  14°
умерено облачно