Охрид

Температура: 24°
Влажност: 58%
Атм. притисок: 30850.01 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Охрид е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Охрид - Временска прогноза за Охрид

денес

26.06
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
14°  |  28°
умерено облачно

утре

27.06
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
16°  |  30°
сончево

среда

28.06
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
16°  |  30°
сончево

четврток

29.06
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
17°  |  32°
сончево

петок

30.06
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
18°  |  32°
сончево

сабота

01.07
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
18°  |  32°
сончево

недела

02.07
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
17°  |  27°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
15°  |  25°
претежно сончево

вторник

04.07
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
13°  |  25°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Охрид - Временска прогноза за Охридтемпература:
13°  |  26°
претежно сончево