Пехчево

Температура: 11°
Влажност: 77%
Атм. притисок: 29190.68 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пехчево е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчево

денес

13.10
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  20°
умерено облачно

утре

14.10
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  20°
облачно

недела

15.10
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  18°
облачно

понеделник

16.10
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
10°  |  15°
повремени врнежи

вторник

17.10
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  16°
локални врнежи

среда

18.10
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  13°
претежно облачно

четврток

19.10
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

20.10
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  15°
умерено облачно

недела

21.10
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  20°
умерено облачно