Пехчево

Температура:
Влажност: 87%
Атм. притисок: 29021.36 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пехчево е последно обновена на 21.03.2018 02:00Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчево

денес

21.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 

утре

22.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 
снег

сабота

23.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-1°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

недела

24.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 

понеделник

25.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 
локални врнежи

вторник

26.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

среда

27.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

четврток

28.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  11°
умерено облачно

петок

29.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  15°
умерено облачно

сабота

30.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  15°
умерено облачно