Пехчево

Температура: -5°
Влажност: 86%
Атм. притисок: 29326.14 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пехчево е последно обновена на 24.01.2018 00:00Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчево

денес

24.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-13°  | 
сончево

утре

25.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-7°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-5°  | 
претежно сончево

сабота

27.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-4°  | 
сончево

понеделник

29.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-4°  | 
претежно сончево

вторник

30.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-5°  | 
умерено облачно

среда

31.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-2°  | 
претежно облачно

четврток

01.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-2°  | 
претежно облачно

петок

02.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-2°  | 
претежно облачно