Пехчево

Температура: -1°
Влажност: 97%
Атм. притисок: 28682.72 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пехчево е последно обновена на 21.01.2018 21:00Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчево

денес

21.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-8°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

утре

22.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-10°  |  -1°
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-13°  |  -3°
претежно сончево

среда

24.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-7°  | 
сончево

четврток

25.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-6°  | 
сончево

петок

26.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-4°  | 
умерено облачно

сабота

27.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-5°  | 
умерено облачно

недела

28.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-3°  | 
умерено облачно

понеделник

29.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-6°  | 
претежно сончево

вторник

30.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-3°  | 
умерено облачно