Пехчево

Температура:
Влажност: 94%
Атм. притисок: 28716.59 hPa
Ветар: 22.53 км/час

Временската прогноза за Пехчево е последно обновена на 18.03.2018 18:00Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчево

денес

18.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  11°

утре

19.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 

вторник

20.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 

среда

21.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 

четврток

22.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-2°  | 
повремени врнежи на дожд и снег

сабота

23.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-1°  | 
претежно облачно

недела

24.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

25.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 
повремени врнежи

вторник

26.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  10°
локални врнежи

среда

27.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  12°
умерено облачно