Пехчево

Температура:
Влажност: 96%
Атм. притисок: 28784.32 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пехчево е последно обновена на 17.01.2018 11:00Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчево

денес

17.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-5°  |  -1°
повремени врнежи на дожд и снег

утре

18.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-6°  | 
сончево

петок

19.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-5°  | 

сабота

20.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-3°  | 

недела

21.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-8°  |  -3°
претежно облачно

понеделник

22.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-11°  |  -2°
умерено облачно

вторник

23.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-8°  |  -1°
умерено облачно

среда

24.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-6°  | 
умерено облачно

четврток

25.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-8°  | 
умерено облачно

петок

26.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-5°  | 
умерено облачно