Пехчево

Температура: -5°
Влажност: 94%
Атм. притисок: 28818.18 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пехчево е последно обновена на 26.02.2018 00:00Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчево

денес

26.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-8°  |  -1°
повремени врнежи на дожд и снег

утре

27.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-10°  |  -2°
умерено облачно

среда

28.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-11°  | 
умерено облачно

четврток

01.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-5°  | 

петок

02.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 
претежно облачно

сабота

03.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 
претежно облачно

недела

04.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 
претежно облачно

понеделник

05.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  10°
претежно облачно

вторник

06.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  12°
претежно облачно

среда

07.03
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  12°
претежно облачно