Пехчево

Температура: -2°
Влажност: 65%
Атм. притисок: 29156.82 hPa
Ветар: 17.70 км/час

Временската прогноза за Пехчево е последно обновена на 21.11.2017 07:00Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчево

денес

21.11
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-1°  | 
умерено облачно

утре

22.11
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-2°  | 
сончево

четврток

23.11
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-1°  |  10°
претежно сончево

петок

24.11
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

сабота

25.11
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 
претежно облачно

недела

26.11
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 
локални врнежи

понеделник

27.11
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 
умерено облачно

вторник

28.11
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-2°  | 
претежно облачно

среда

29.11
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  12°
претежно облачно

четврток

30.11
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  11°
локални врнежи