Пехчево

Температура: 11°
Влажност: 77%
Атм. притисок: 29190.68 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пехчево е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчево

денес

29.05
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  20°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  20°
облачно

недела

31.05
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  18°
облачно

понеделник

01.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
10°  |  15°
повремени врнежи

вторник

02.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  16°
локални врнежи

среда

03.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  13°
претежно облачно

четврток

04.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

05.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  15°
умерено облачно

недела

06.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  20°
умерено облачно