Пехчево

Температура: 11°
Влажност: 77%
Атм. притисок: 29190.68 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пехчево е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчево

денес

21.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  20°
умерено облачно

утре

22.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  20°
облачно

недела

23.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  18°
облачно

понеделник

24.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
10°  |  15°
повремени врнежи

вторник

25.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  16°
локални врнежи

среда

26.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  13°
претежно облачно

четврток

27.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  15°
умерено облачно

петок

28.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  15°
умерено облачно

недела

29.01
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  20°
умерено облачно