Пехчево

Температура: 24°
Влажност: 67%
Атм. притисок: 29258.41 hPa
Ветар: 11.27 км/час

Временската прогноза за Пехчево е последно обновена на 26.06.2017 12:00Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчево

денес

26.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
14°  |  27°
локални врнежи и грмежи

утре

27.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
13°  |  27°
претежно сончево

среда

28.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
14°  |  30°
локални врнежи и грмежи

четврток

29.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
15°  |  31°
сончево

петок

30.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
16°  |  31°
сончево

сабота

01.07
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
16°  |  27°
локални врнежи и грмежи

недела

02.07
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
13°  |  20°
претежно сончево

понеделник

03.07
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
11°  |  21°
умерено облачно

вторник

04.07
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
11°  |  26°
претежно сончево

среда

05.07
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
15°  |  28°
претежно сончево