Пехчево

Температура: 15°
Влажност: 63%
Атм. притисок: 29360.00 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пехчево е последно обновена на 29.05.2017 11:00Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчево

денес

29.05
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  19°
умерено облачно

утре

30.05
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 |  22°
претежно сончево

среда

31.05
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
10°  |  22°
умерено облачно

четврток

01.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
11°  |  22°
локални врнежи и грмежи

петок

02.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
12°  |  19°
локални врнежи и грмежи

сабота

03.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
10°  |  19°
повремени врнежи

недела

04.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
11°  |  20°
повремени врнежи

понеделник

05.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
10°  |  20°
повремени врнежи

вторник

06.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
11°  |  24°
локални врнежи

среда

07.06
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
15°  |  25°
умерено облачно