Пехчево

Температура:
Влажност: 97%
Атм. притисок: 29122.95 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Пехчево е последно обновена на 19.02.2018 05:00Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчево

денес

19.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 
повремени врнежи на дожд и снег

утре

20.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 
облачно

среда

21.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 
облачно

четврток

22.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
 | 
облачно

петок

23.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-2°  | 
облачно

сабота

24.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-7°  |  -3°
претежно облачно

недела

25.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-9°  |  -1°
облачно

понеделник

26.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-2°  | 
претежно облачно

вторник

27.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-2°  |  11°
претежно облачно

среда

28.02
Времето во Пехчево - Временска прогноза за Пехчевотемпература:
-2°  | 
претежно облачно