Прилеп

Температура: -7°
Влажност: 89%
Атм. притисок: 31696.61 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 21.01.2017 04:01Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

21.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-7°  | 
претежно облачно

утре

22.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-6°  | 
умерено облачно

понеделник

23.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-5°  | 
претежно облачно

вторник

24.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-2°  | 
облачно

среда

25.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-8°  | 
претежно облачно

четврток

26.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-11°  |  -3°
умерено облачно

петок

27.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-13°  |  -2°
умерено облачно

сабота

28.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-12°  | 
умерено облачно

недела

29.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-8°  | 
умерено облачно

понеделник

30.01
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-10°  | 
умерено облачно