Прилеп

Температура:
Влажност: 91%
Атм. притисок: 31696.61 hPa
Ветар: 6.44 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 06.12.2016 01:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

06.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-1°  | 
претежно облачно

утре

07.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-3°  | 
умерено облачно

четврток

08.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-4°  | 
умерено облачно

петок

09.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-1°  | 
претежно сончево

сабота

10.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-4°  |  10°
претежно сончево

недела

11.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  11°
сончево

понеделник

12.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-1°  |  10°
умерено облачно

вторник

13.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-4°  | 
умерено облачно

среда

14.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-4°  | 
умерено облачно

четврток

15.12
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
-4°  | 
умерено облачно