Прилеп

Температура: 12°
Влажност: 72%
Атм. притисок: 31188.65 hPa
Ветар: 0.00 км/час

Временската прогноза за Прилеп е последно обновена на 13.04.2018 00:00Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилеп

денес

16.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  23°
претежно сончево

утре

17.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
10°  |  23°
умерено облачно

недела

18.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
10°  |  21°
облачно

понеделник

19.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  15°
претежно облачно

вторник

20.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
претежно облачно

среда

21.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  19°
локални врнежи

четврток

22.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
10°  |  17°
локални врнежи

петок

23.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  17°
умерено облачно

сабота

24.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  19°
умерено облачно

недела

25.02
Времето во Прилеп - Временска прогноза за Прилептемпература:
 |  18°
умерено облачно